אתה כאן :  ראשי  >  להגיש בקשה לאשרה (VISA)  >  להגיש בקשה לאשרה (VISA) בדלפק

להגיש בקשה לאשרה (VISA) בדלפק

אנא עקוב בקפדנות על ההוראות אם אתה מעוניין לבקר במשרדינו ולמסור את בקשתך בדלפק

  • יש למסור את המסמכים הבאים לאשרה (VISA)
  • טופס אישור ימולא על ידי מחזיקי דרכון זר (לא ישראלי)
    • יש למלא את טופס בקשת האשרה (VISA) בצורה נכונה. בקשות עם פרטים חסרים או בקשות עם מידע שגוי לא תטופלנה.
    • יש למלא שם ופרטים אישיים רלוונטים אחרים כפי שמופיעים בדרכון בצורה מורחבת.
  • דרכון: צריך להיות בר תוקף של לפחות שישה חודשים מיום הבקשה עם לפחות שני דפים ריקים.
  • תמונות: 2 תמונות עדכניות וזהות בגודל "פספורט" (4X4) (שחור/לבן או צבעוניות), שתהיה תמונת פנים חזיתית על רקע בהיר.
  • מסמכים נלווים: אם הבקשה הינה לאשרה (VISA) שהיא לא אשרת (VISA) תיירים, יש להוסיף לבקשת האשרה (VISA) מסמכים מתאימים לאשרה (VISA) אותה מבקשים. לאשרת (VISA) תייר הקונסוליה עשויה לבקש את מסלול הטיול במקרים הרלוונטים ועל פי החלטתה.
  • דמי תשלום לאשרה (VISA): אנא ראה "תעריפון" בשביל לבדוק את הסכום לתשלום. התשלום לאשרה (VISA) מתקבל רק במזומן.

 

שים לב: כל האנשים שהם במקור מהודו ורכשו אזרחות ישראלית, מתבקשים למסור את הדרכונים ההודים שלהם לנציגות ההודית הקרובה לביטול והחזרה. דרכוני הודו המבוטלים יידרשו בזמן בקשת אזרחות הודית מעבר לים או כרטיס של אדם שמקורו מהודו (PIO) או אשרת (VISA) כניסה להודו בפעם ראשונה על דרכון ישראלי.

 

אנא שים לב "שזמן טיפול באשרה (VISA) הוא מקסימום של 7 ימים החל מהיום שבקשה שלמה נכנסת אלינו. זמנים אלה עשויים להשתנות תלוי בסוג האשרה, לאום קודם וכל'". המועמדים מתבקשים לבצע את סידורי הנסיעה רק אחרי שהם מקבלים את הדרכון שלהם עם מדבקת האשרה (VISA).

 

כדי לאסוף את הדרכון מהמשרדים שלנו, המועמדים צריכים להביא את קבלת התשלום המקורית של CKGS ועותק של הדרכון

 

אם הדרכון נאסף על ידי מישהו אחר שאינו המועמד, האדם האוסף את הדרכון צריך להביא מכתב אישור חתום מטעם המועמד. אותו אדם צריך להביא גם תעודה מזהה.

 

קראתי והבנתי והנני מסכים כאן לתנאים..

אני מעוניין עכשיו להמשיך עם הבקשה המקוונת שלי

  אני מסכים אני לא מסכים